Recent Posts

tisdag 31 juli 2012

Mitt lilla bord

Jag fixade en ny arbetsplats till mig för ett par veckor sedan. Det funkar ju rätt dåligt att ha köksbordet som sitt arbetsbord för pyssel och stök, när man minst tre gånger om dagen måste plocka bort allting för att alla ska rymmas när vi äter. Så jag flyttade mina grejer till ett litet sidobord och fick lite extra plats för prylar i fönstret bakom.



Det blev riktigt snyggt tycker jag, men frågan är hur funktionellt det är. Än så länge har jag inte prövat att göra något där, men jag hoppas att det beror på att det är sommar och massa annat på gång.

Säkert är iallafall att stolen är usel. Stolen är nämligen en ikeapall. Synnerligen o-bekväm i detta fall. Jag vill gärna ha en ordentlig arbetsstol men det finns ingen fulare möbel enligt mig, så jag avvaktar tills jag hittat en som duger i snygghet. Arbetsplatsen är ju faktiskt numera i vardagsrummet. Precis som tidigare eftersom köksbordet också står i vardagsrummet, det finns liksom inga gränser i öppna planlösningar på få kvadrat.

Kanske ska sätta mig med ett block och en penna idag för att testköra lite.

torsdag 26 juli 2012

Kors i taket!

Nä, nu är det dags. Det har varit bloggtorka länge nog nu. Härmed sparkar jag igång bloggen igen. Graviditeten är avklarad, barnet är fött, spädbarnstiden är förbi - här finns massa lust att skapa och en gnutta tid att uträtta något på. Gissningsvis håller det i sig fram till årsskiftet, sen är föräldraledigheten troligen slut. Men tills dess kör jag hårt!

Hej så länge!